Award

Wij zijn

PRTNRS is dé centrale plek waar kennis van makelaardij, verzekeringen, hypotheken en exclusief bezit samenkomt. Wij bundelen onze krachten. Zo fungeert PRTNRS als hét loket voor alle vragen binnen de woningbranche.

Bekijk onze PRTNRS

Merken die aangesloten zijn bij PRTNRS:

Onze waarden

Innovatief

Wij zitten boordevol inspiratie, wat zich doorgaans uit in frisse ideeën. We bewandelen daarom zeker geen standaard wegen, tenzij het niet anders gaat.

Oplossingsgericht

Problemen? Die kennen wij niet! We spreken alleen van uitdagingen en komen altijd met een passende oplossing.

Meedenkend

De opdrachtgever is koning, zonder twijfel! Dat houdt in dat we met jou meedenken van begin tot eind en de beste service voor je hebben klaarliggen.

Team

Het team van PRTNRS kenmerkt zich door bevlogenheid, passie, kennis en expertise! Wij staan altijd klaar om jou te helpen met je verzekeringen, hypotheekaanvraag of huizenzoektocht.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Bekijk onze diensten

Recensies.

Wat een fijn team! Hypotheekzaak heeft verstand van zaken en denkt goed met ons mee. Erg fijn dat Hypotheekzaak een kantoor heeft in het centrum van Zeewolde, we konden altijd even binnenlopen. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Hypotheekzaak. Bedankt!

Andor & Marieke Duinkerken

Ons verhaal en persoonlijke wensen staan voorop. Dat is fijn. Niet alleen het “nu” wordt onder de loep genomen, maar ook wordt er gekeken naar de toekomst.  Onze verzekeringsrisico’s zijn helder in beeld gebracht. De adviseur kwam met passende oplossingen in onze complexe situatie. Het is fijn om samen te werken met een adviseur die kennis van zaken heeft.

Sanny & Maarten Strik

Heerlijk! Fijn dat bij PRTNRS alles geregeld kan worden onder één dak.  Het is prettig dat we altijd even binnen kunnen lopen en dat het team op de hoogte is van ons dossier.

Joop & Nel van Loveren