Award

Onze nieuwe
werkwijze.

Hypotheekzaak en Verzekerzaak zijn beide actief in de provincie Flevoland vanuit het vertrouwde kantoor in Zeewolde. Ook kun je in Gelderland en Utrecht bij onze vestigingen in Harderwijk en Amersfoort terecht. Ieder met een vernieuwde website. Wij breken dus niet op, maar worden dankzij deze nieuwe werkwijze juist samen sterker! Ieder richt zich op z’n eigen expertise. En jij weet zodoende in één opslag wie je nodig hebt voor welke dienstverlening.

Hypotheekzaak is jouw deskundige adviseur op het gebied van hypotheken. Met snelle service en betrouwbaarheid, zoals je van ons gewend bent. Hetzelfde geldt voor Verzekerzaak. Hier vind je onze gebruikelijke ervaring en kennis van zaken. Of het nu gaat om opstal- of andere vormen van verzekering.

Verzekeringen:

Ik wil meer zekerheid

De rol van

Huis, hypotheek, verzekering? Wij zijn hierin jouw PRTNR. De merken Hypotheekzaak en Verzekerzaak bundelen namelijk de krachten. Dit doen we met Makelaarschap. Onze partner en expert op het gebied van makerlaardij. Samen kunnen we je nóg beter helpen. Met één centraal loket waar jij met al je woning-gerelateerde vragen terecht kunt.

Alle PRTNRS: